Verhuur

Naast het verzorgen van complete producties en concepten verhuren wij ook professionele licht,video- en geluidsapparatuur en kunt u bij ons terecht voor zowel losse apparatuur als complete sets . Daarnaast verhuren wij ook rigging zoals trussen,takels en podiumdelen. Uiteraard is het mogelijk de apparatuur door ons te laten bezorgen, installeren en bedienen.

Martini Sound is uw partner in verhuur voor:

Licht, Geluid, Beeld, en Special Effects. Tevens is Martini Sound uw partner voor DJ’s, Artiesten en Entertainment.

Verhuur Licht:                           
Martini Sound beschikt over een ruim assortiment verlichting voor bijna ieder budget. Van een simpel lichteffect tot een complete lichtshow behoort tot de mogelijkheden. Merken die wij o.a. gebruiken zijn: Martin , Elation, Botex, Zero88, Selecon & CLF.

Verhuur Geluid:
Bij Martini Sound kunt u terecht voor een enkele microfoon, omroepinstallatie, schoolfeest, feesttent/grote hal kortom allerlei situaties. Van klein tot groot, van afhaal tot installatie. Merken die wij  o.a. gebruiken: Master Audio, Tannoy Audio, Pioneer, RCF, Yamaha, Datec, Shure & Sennheiser.

Verhuur Beeld:
Beamer of LCD-scherm nodig? Video in allerlei formaten is mogelijk van bedrijfspresentatie tot congressen. Martini Sound kan u helpen in het maken van de juiste keuze voor uw evenement. Merken die wij o.a gebruiken zijn: Pioneer, Panasonic, Optoma, LG & Kramer.

DJ’s  & Entertainment:
Martini Sound heeft een netwerk aan  DJ’s en Entertainment. Of u nu een bruiloft-, house of  feest DJ zoekt. Wij voorzien u van de juiste keuze. Onze missie is: er samen een onvergetelijk evenement van maken!

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen, neem gerust contact met ons op!